Thursday, June 21, 2007

Second Review....The review. 14-20 iunie

Joi dupa-masa. 14 iunie. calda afara, eu lenes. pardon chiar putoare daca stau sa ma gandesc ca am profitat de ideea ca Alin e obosit, doar ca sa zic ca "il mai las sa doarma si nu vin la 2 ci la 3 la el. de fapt mi-era lene sa ma urnesc. oricum m-am urnit ca sa aflu ca nu a dormit deloc si sa aflu ca la Sibiu nu canta Haggard. Damm...chiar imi placea echipa aia de rugby. si am ramas cu o veste proasta din vizita asta. ca in rest nush de ce am ramas la el. dar noh, cum io-s baet fain, si cum nush cum de mi-o picat mie omuletzu asta cu tronc, am decis sa ma plictisecs oleaca la el acasa. Pana plecam spre Sibiu. Si nu...nu am plecat la 7 cum ma mintise ci la 12. dar eu am trait cu speranta asta si chiar si subconstientu meu a reactionat si m-am ridicat in picioare inca de pe la 6.... God Damm it man...asta merit eu ?...tztztztz...
Am dat de Alex care, mare domn mare caracter, ne-o condus cu masinutza lui pana in Sibiu. Chiar si pan teribilile intemperii traite pe valea oltului. adica ploaie. Adica The Rain! Eu care stateam cica in fata nu pot spune ca vedeam la mai mult de 3 metri.
Am ajuns in orashelu numit Sibiu. Dragutz orasel da pt aia care mai aveti proasta inspiratie de a-l conpara cu Brashovul....well learn this: Breasheuv Rulzzz!!!! dar dragutz oraselul. pe cuvant.
Dupa ce ne cazam, la mama naibii fata de zona de producere artistica - in conceptie brasoveana- sau relativ aproape - in sistemul de masurare bucurestean, pornim catre locul concertelor.
Am renuntat de mult la a mai face pe desteptu sau la a mai face pe nenea care va aduce recenzia copii, asa ca ma voi rezuma la atat. Anathema a fost de vis. Restu nu a prea mai contat. Tre sa le fac catorva persoane cadou un bilet la un viitor concert Anathema (concert ce imi sopteste o pasarica ca nu va fi departe). Musai, pt ca ceea ce au facut omuletzii astia la sibiu a fost poezie curata si asa ceva nu se merita a fi pierdut. Deja e aproape o saptamana de la show si inca mi-s sub influenta la ce am vazut . Incredibil.
Nu cred ca mai conteaza ca am beut dupa concert. Era inevitabil. Mmm nu....nu m-am torpilat desi cateva motive ar fi fost. damm it. Dar love is in the air.... cateodata iti ia tot aeru. love-ul altora ma refer. Insa nu am baut suficient astfel incat am adormit constient inca de un lucru: ......damm it cat de bine au cantat omuletii aia. Dupa cum spuneam, restu nu ma mai interesat .
sambata dupa ceva plimbare prin sibiu, si palavre cu lume de ici colo de prin toata tara (brasheuv still rulezz) am ajuns si la site-ul cu pricina. se produceau unii Tarot. suna plictisitor ca dreacu. dar noh...hai treaca mearga ca am auzit ceva persoane ca ar fi venit pt.....tarot. Ori sunt imbecilii lunii ai forunului metalfan ori trebuia sa-mi iau cartile de tarot la mine. macar sa inteleg din ele cum poti da o carutza de bani pt o trupa de genu. In fine. te poti caca in gustu omului dar nu-i frumos. A urmat Gathering. Trupa imi place cat de cat dar nu ma omor dupa ea. e ok, e acceptabila. dar dupa ce am si vazut-o pe madmuazelle Anneke pe scena... mai rar am vazut asa voiosie si nush....era genu ala de scolaritza carei i-ai trage-o....big time. Evident lasand exagerarile si pastrand proportile (but still i drewl) asadar Gathering pt cele circa 6-7 piese cantate au fost super misto....
EEEE...si o sosit momentul........momentu pt care eram acolo....My Dying Bride. Cu un playlist de genul (din ce imi amintesc azi si din ce am mai vorbit cu lumea):
1. To Remain Tombless
2. Catherine Blake
3. My Hope The Destroyer
4. The Cry Of Mankind
5. Blue Lotus
6. She IS The Dark
7. Snow In My Hand
8. The Dreadful Hours
si cred ca mai era una de pe ultimul album undeva prin mijlocul playlistului....parca....Anyway, la urma urmei o fost de vis...Pt mine cel putin. Dar totusi, cat de mult mi-ar place omuletii astia, au fost sub Anathema ca prestatie. Asta ca sa le explic si celor care asteptau momentu meu de gratie, de ce nu s-a produs.
Am plecat dupa 1-2 piese de la Within temptation. si nu regret prea mult ca nu ma omor dupa ei chiar deloc. Am beut ce am beut pana cand fix musiu Aaron trece pe langa mine eu ma duc catre el si ca intr-o imagine din matrix imi da sa-i tin berea iar blestematia de pix al Sabinei nu scrie. Si noi te iubim mult Sabina. There goes My Dying Bride. Sau Corpse . Asta pt ca berea era ursus. And we all hate ursus, right kids ? :D
Duminica dupa ce a plecat lumea, eu am decis ca daca tot mai am 4 ore pana la trin, sa ma mai plimb de nebun prin centru in Sibiu. Cam toata lumea care o stiam pe la fest plecase acasa, so...Astfel am cunoscut cateva pustoaice din Brasov ce mi-au facut drumu mai relaxant. o fost chiar dragutz. Howdy girls!
Eh....Si iata-ma si p-acasa. normal ca primu lucru care l-am facut(inca din tren) o fost sa-i zic lu Cata "hai la bere"! E reflex. Si vazut cu ocazia asta si Rashel, vazut si Nae. vazut culmea si Rechinu. Very very Nice. Oamenii astia chiar imi lipsesc. Din ce in ce mai mult.
Luni am vazut-o pe madmuazelle Silvia (care contrar teoriei mele conspirationiste nu so ingrasat ci e doar invidia si gelozia din mine - da mi-oi da eu burta jos....) si pe don'shoru Alex. Simtit bine cu ei, povestit, de altfel chiar mi-era dor de omuletii astia 2 pe care nu-i mai zarisem de multisor. sau foarte multisor in cazul Silviei.
Anyway, marti am decis ca ies sa vad si eu schimbarile din Brasov. m-am plimbat intre 1 si 6 iar apoi, am parcat pe clasica terasa Britania, am ramas iar cu Alex la bere. Nu mult insa. ca ma pregateam sa ajung catre casa si apoi ziua urmatoare, adica miercuri sa revin in jegu asta de orash. Am luat un jeg de accelerat - tip de tren pe care nu il mai iau cat traiesc. Un jeg de tren, cu mirosuri infecte, usi si geamuri defecte. iar langa mine in compartiment un maldar de grasime ce studia ceva contabilitate, imi lua tot aerul. God damm it, lung a mai parut drumul.
fuck...e 2 noaptea in bucale si sunt cca 30 de grade. cum sa nu iubesti putreziciunea asta de oras ?
Cred ca o sa revin. am eu un feeling ca somnul nu-mi va fi prea lin.

Later edit :
nu e de la noi dar merge pus temporar pana apare ceva pe net live de la noi

4 comments:

Radiera said...

Nu te mai plange atata de Bucuresti. Nu prea ai dreptul, avand in vedere ca nu te-a tarat nimeni acolo cu pistolul la tampla.

Anonymous said...

radiera are dreptate, nu shtii dacat sate vaecaresht.
ca asha sh pa dincolo, ca nue bine, ca e rau, bla bla bla...retrageten muntzi, imfectule!

Anonymous said...

daca nu ajungeai in Vacaresti(pardon,Bucuresti) n-avea cin` sa ma mai antreneze la halbere,spart/sabotat comedii romantice si facut misto cat de cat mai inteligent(asta depinde de gradu` luciditate).. >:)..asadar, acest chin al dumitale nu fu in zadar :))..

Mike said...

"put your tongue out of my ass" - Din "Snatch" citire =))