Tuesday, June 26, 2007

Alte spicuiri...

* Stiti reclama cu pensionarul care a calatorit mult pe vremuri dar acum cu pensia de 500 de lei nu mai poate ? Reclama aia la pensii private. Numele pensionarului apare ca fiind Ioan Gheorghe. Da, numai ca, numele lui de scena intreg e Ioan Gheorghe Arcudean, fost actor de plugusor pe vremea lui Ceausescu. Pai nea Gheorghe, pentru porcarioarele care le spuneai, pensia de 500 e chiar mare. Ia mai pupincuriti mai, hai hai !

* Oana Cuzino strikes again. A vorbit intr-o dimineata despre soarele puternic si cremele de protectie. Normal ca am lasat totul balta, si am sarit cu ochii holbati in ecran: stiam, simteam, eram sigur ca nu voi vedea imagini nici cu soarele puternic, nici cu cremele de protectie. Normal ca am avut dreptate, iar tzatzele goale aratate, au fost chiar mai multe si mai putin lasate ca cele din materialele despre preturile mari de pe litoral.

* Am vazut la Antena 3 cum arata trenul de noapte catre mare, ala de pleaca din Gara de Nord. CFR-ul a pus la dispozitia turistilor vesnicele vagoane vechi, jegoase, cu aceleasi canapele din vinilin unsuros care se lipesc de buci... "Pentru tineri e bun", zice un conductor transpirat. Pai in cazu asta, sa mor daca nu ma duc si eu odata cu trenul asta si ii dau controlorului spaga cateva bacnote d-alea vechi, de un milion, ca pentru el sunt bune si alea.

* Fantastic. Cica pedofilii din Anglia ar putea fi castrati chimic. Adica li se va reduce testosteronul. Ce trebuie sa intelegem de aici ? Probabil, dat fiind faptul ca e vorba de Anglia (insula aceea unde se vorbeste engleza cu accent ciudat) si de perversii ei, li se va reduce doza de la 2 copii pe saptamana la unul singur.
Astept importul variantei in concentratie maxima, "designed for Belgium"!

Si nu in ultimul rand...Pentru ca sunt la munca si ma plictisesc rau, mai citesc si Pubertatea...pardon Libertatea. Din care aflu cum ca Bahmuteanca (nici pana in ziua de azi nu inteleg de unde pana unde e vedeta asa mare...) isi face 11 (!) operatii estetice sa arate bine pt Silviu Prigoana. Sa speram ca urmatorii doi pasi nu sunt pe tiparul unui ranch (a la neverland) si o droaie de copii "invitati" la ea acasa.

Mda, Apropos de tanti asta, Bahmuteanca, Academia Catavencu - sectia de moravuri usoare, cica face angajari. angajari pe bune. adica punerea osului, femurului si umorului la treaba cu si despre vedete si fumurile lor. tot ce trebuie sa faceti e sa trimiteti conform lor, la adresa simona.tache@catavencu.ro un CV si un text de 1500 semne, in care sa le povestiti o zi din viata ciinelui Adrianei Bahmuteanu. "O zi din viata potaii asa cum ti-o imaginezi tu". Cica fa-i sa rada si poate te salta sa bagi la ei.

1 comment:

Anonymous said...

..mdea ..asa am zis si io, ca o sa ajung mare redactor acu ceva vreme cand chipurile m-au "cooptat" o cunoscuta revista de IT&C pt colaborare..si eram atat de feriiiiciiiiittt!!!apropos, inca mai sper :)