Monday, May 7, 2007

Un fleac, sunt misogin...




Am o problema...
shi pen ca am bluog vo expun.
Dimineatza de diminetza p la 8 jumate, timp de cca 10-15 minute devin misogin. Mda, tru si trv, insa situatia e mae grava decat ar parea au va-nchipuiti.
Dar sa o luam cu inceputul. La nceput a fost cuvantul si...pardon asta-i din alt repertoriu...
Asadar, deschid ochii ca orice om normal la 8. de fapt mormal ar fi sa ma aflu in metrou la ora aia. bun, dupa ce dau cu telefonu de pereti ca doar e al firmei, ma ridic si dupa toaleta de rigoare (timp injumatatit de cand m-am tuns) ma asez in sezlongu meu cu aspect de tron, savurez o minunatie de cafea si pornesc tv-ul. Invariabil pe protv pt ca mi-s mai masochist.
Ei si dupa o tura de becali, povestita de o prezenatoare care in liceu statea noaptea sa-l vada pe nietzche cum joaca in nba, sau cum isi fac 1 milion de chinezi sepuku live(!!) si dupa "vremea" cam aproximativa, unde nea busuioc scoate capu p geam shapoi trage o prognoza, vine Ea. Muza. Ispita si demon ce ma impinge in bratele nemiloase ale misoginismului.
Ei, ce n-au reusit cateva brunete marcante in scurta-mi existenta, mama dreacu, ea reuseste zilnic!!! Si, mae mult, are si bluog. Fuck...
Deci tanti asta, ne prezinta o emesiune numita "che passa doftore". si are un nume mae burghez ashea...cuzino...oana cuzino.
De un an incoace tanti aista, mae exact madam cuzino, are o pruoblema de perceptie, shanume ca egzista boli numa la femei. a dreacu barbati sa fufere-n tacere, ce le trebe lor sa stie ce au? pt ei so inventat cimitiru, popa...
Pai zau..vreau s-aud si eu ceva despre ejaculare precoce, sau ce facem cand ne taiem la barbierit, de ce ne dam fierea afar dupa ce bem nitzel mae mult, sau de ce nu, sa-mi explice ce dracu so intamplat cu ficatu meo la cluj...?
nu. exista numa ovare, ovule, cancer de san, face lifting-uri, liposuctiuni si sindroame pms (d-asta cred totusi cam avut si eu. am luat-o de la cineva) Ah da, sa nu uit, laitmotivul existentei ei si emisiunii, curele nutritioniste. Pentru cancer la prostata va rugam sa vizionati pauzele publicitare.
Si ca tat meam amintit. Acele meniuri imbietoare prezentate in timpul curelor, acele 3-4 boabe de mazare alaturi de morcovelul 'cela delicat si de hamsia singuratica din farfurie ma inctristeaza cel mae tare. dezolant... daca as manca eu ce zice ea, voi atz manca ce zice popa. Lasatz colesterolu sa vie la mine.
Daaar, nici asta nu e tot. Va amintiti voi cat a avut perioada ei de gestatie, si ne imbia sa ne distrugem vietile cu burta ei imensa? Pot spune ca am descifrat atunci, complect, secretele unui ecuograf. minunata enventzie. cam ca becul.
Si ea mama eroina, statea acolo cocotzata cu stoicism, pe tubu catodic, anodic (nu mae stiu cum suna asta egzact, dar stiu ca suna plastic) insa neo scutit de emotile unui travaliu live. Deci din pacate a eshuat fics in a ne servi si cireasa de pa frisca da pa tuort. erea la cura nuftritziuonista pesemne.
Propun schimbarea titlului in "fetelor, la o cafea cu oana". Si infintzarea uneia cu profil masculin, intitulata "io-te boule ce se intampla daca bei ca porcu".
In final, vreau asadar sa las aci un elogiu acestei doftor chin sau cuin a meditzinei feministo-androgine romanesti, ce o reusit sa ma transfuorme zilnic intr-un muonstru misuogin. la mae mare. inca n-am schingiuit pe nimeni.
Doctore sunt confuz. Sau nu...


Later Edit....am descoperit aici (!) ca si google ie misuogin :D

5 comments:

Unknown said...

Mike, zau asa, tu chiar crezi ca ii pasa cuiva de cat de bolnavi sunt barbatii? Hai sa fim seriosi si realisti, da? Daca beti ca porcii si manacti carnati in ulei prajit de n-spe mii de ori asa va trebe. Sa vi se cirozeze ficatul si sa vi se depuna coloesterolul peste tot. Chestiile astea nu mai sunt de actualitate, toata lumea stie de ele, pe cand liposuctia si masajul anticelulita sunt ultimele succese in domeniul medicinei. Mi se pare s i normal sa fie promovate asa cum trebuie. Pe aceasta cale ii multumesc Oanei Cunzino ca ne tine la curent cu tot ce se misca mai nou in domeniul stiintei medicale!

Radiera said...

Word! :D

Radiera said...

Ba, exista asemenea emisiuni cu ovale, uvule,ovare,elipse,eclipse numa pentru ca femeile se holbeaza la ele. Sunt curios daca te-ai uita la o emisiune cu cancer la prostata :D

Anonymous said...

face parte din seria "fetelor, noi trebuie sa fim unite intre noi, ca doar noi ne intelegem"...si uite asa aparu si motivul pentru care uratele, proastele si miorlaitele isi gasesc locul in societate: feminismul

macar tu te uiti la doamna cand iti bei cafeaua linistit ... mie imi bazaie in creier cand ma machiez sa fug la munca...

de ce mama naibii dau drumul la protv dimineata?

moi non plus said...

hmmm crd ca la pro tv au mesaje subliminale gratis:P...si eu obisnuiam ca primul lucru pe care il fac sa deschid tveul pe pro tv, probabil ma obisnuisem cu glasciorul dragutilor de acolo, iar cucoana in cauza imi zambea si ma sfatuia every morning..pot spune cu mandrie ca m-am lasat..de 4 luni nu ma mai uit la tv..il am, e acolo, functioneaza,dar este o parte a camerei mele in care ajung doar cand sterg praful