Wednesday, June 11, 2008

Iar Euro

Dupa ce ieri am nimerit o victorie la scor a Spaniei (care iara e data de favorita si probabil iara moare frumos in sferturi) si un 2-0 sec al Suediei (previziuni in sprijinu carora pot aduce dovezi scrise) am deci de acum sa imi fac clare publice si concise optiunile.
Asadar az o sa vedetz probabil un 1-0 pentru Portugalia (sau ma rog o victorie la un singur gol diferenta - Cehia e departe de echipa care ne speria pe noi in preliminariile trecute) si un mare circ la meciul celalalt.
pentru cei ce nu isi aduc aminte, in barajul pt WC 2006 Elvetia si Turcia s-au intalnit, au batut intai elvetienii cu 2-0 iar apoi la turci acasa dupa 4-1 in minutul 82 s-o facut 4-2 si Elvetia s-a calificat dar a ajuns pe la spital. Mai exact Grichting care a luat o mama de bataie de la Alpay. Dar nu doar el ci majoritatea jucatorilor elvetieni au avut de suferit. Cred ca nu mai are sens sa zic ce au patit aia de au avut inconstienta sa mearga la Istambul sa-si sustina acolo echipa.
Astazi ambele echipe declara ca vor razbunare, asa ca nu m-ar mira un nou circ. Totusi cred ca Elvetia se va impune la un gol diferenta (1-0 sau 2-1). Oricum un meci echilibrat fara discutie
Daca ar fi sa ma raportez la ultimele meciuri probabil as merge pe mana turcilor. Raman insa la parerea ca elvetia va fi ajutata pe cat posibil.
Un mic filmulet mai jos cu cateceva din evenimentele de atunci, si cu Generalul Therim ordonand ienicerilor sa atace in valuri :D

No comments: