Friday, May 30, 2008

Si la altii e circ...

Din categoria nu doar la noi e circ ba si la altii, una bucata preot de prin state s-a gandit ca e rost de o mica caterinca la sjujba de duminica. Si cum la ei se practica gospelul dar cateodata ala n-ajunge, omuletul s-a gandit ca e la moda sa te iei de Hillary ca e alba (eu v-am mai zis ca negrii sunt mai rasisti decat noi astilalti) sau de Obama ca a purtat turban.
Pentru el a fost mai simplu cu madam clinton. ca sa citez din CNN, Pfleger wipes his eyes with a handkerchief and suggests Clinton wept because she thought that as a white person and the wife of a former president, she was entitled to the presidency. "And then, out of nowhere, came 'Hey, I'm Barack Obama,' " Pfleger said during a sermon Sunday at Trinity United Church of Christ in Chicago, Illinois. "And [Clinton] said, 'Oh damn, where did you come from? I'm white! I'm entitled! There's a black man stealing my show!' "
In cele din urma se pare ca nenea preotu si-a cerut scuze, insa nu pot sa nu remarc cum in ultima vreme campaniile din toata lumea parca se adreseaza din ce in ce mai mult consumatorilor de tabloide decat oamenilor normali. Si cred ca stiu de ce. Pentru ca-s multi a dreacu.
Ete si filmuletzul cu pricina :



LE: Nici cu obama nu mi-e rusine

1 comment:

Tom said...

circul e general, puterea orbeste, bunul simt isi scoate palaria in fata multor domni.